Tacos de pește Chicharrones cu sos Tartar Chipotle

Tacos de pește Chicharrones cu sos Tartar Chipotle
Reteta chicharrones Tacos de pește cu sos Tartar Chipotle este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță o uimitoare lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 2.88 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 518 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână castraveți, suc de lime, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Tacos de pește Crackling cu sos Tartar Chipotle, Tacos de pește cu sos de fermă Chipotle #weekdaysupper, și Tacos de pește pentru copii, cu salată de varză și sos Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați maioneza, usturoiul, scallionul, chipotul și sucul de lămâie într-un bol mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ulei De PiperUlei De Piper
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați sare, după gust. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până când este gata de utilizare. Păstrați acoperit la frigider până la 1 săptămână.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1
Puneți peștele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați căței de usturoi pe o tăietură. Feliați cuișoarele pe jumătate pe lungime și apoi spargeți cu partea cuțitului unui bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Chefs CuțitChefs Cuțit
3
Presărați 1 linguriță de sare peste usturoi și tocați și ungeți usturoiul pe placa de tăiere până când face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Adăugați pasta de usturoi în vasul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați sosul Worcestershire și 1/2 linguriță de piper; întorcând peștele pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 20 de minute sau până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Așezați făina într-un vas superficial și aruncați bucățile de pește în ea câteva odată, până când sunt acoperite uniform. Scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Încălziți 2 inci de ulei la 375 grade F într-o tigaie grea sau oală adâncă la foc mediu-mare. Adăugați cu grijă câteva bucăți de pește la un moment dat și prăjiți până se rumenesc peste tot, aproximativ 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Condimentează cu sare și piper cât sunt încă fierbinți. Lăsați uleiul de prăjit să revină la temperatură și continuați să prăjiți peștele în loturi până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
9
Înfășurați tortilele într-un prosop de bucătărie umed și puneți-le în cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la putere maximă timp de 30 de secunde până când sunt moi și pliabile. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1
Întindeți o păpușă din sosul tartar chipotle pe o tortilă încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Ulei De PiperUlei De Piper
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
2
Adăugați câteva benzi de castravete și top cu 3 sau 4 bucăți de pește. Acoperiți cu câteva frunze de rucola, frunze de coriandru, avocado și puțină coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Se servește cu mai mult sos tartar pe lateral și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista