Tacos de pește este o rețetă mexicană care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 586 calorii. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de scallions, var, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru pește: într-un castron, combinați uleiul, condimentele, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Condimente
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați peștele și asigurați-vă că fiecare bucată este acoperită cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pește
1
Puneți maioneza, usturoiul, menta, chimenul și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie. Whizz până se omogenizează. Condimentați cu sare, piper și mai mult suc de lămâie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
Usturoi
Piper
Chimen
Mentă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Se toarnă într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Luați o tigaie mare, antiaderentă și încălziți-o ușor la foc mediu; nu este nevoie să adăugați ulei, deoarece peștele este deja acoperit cu ulei. Odată cald (testați stropind puțină apă în tigaie, dacă sfârâie și se evaporă, sunteți gata), așezați fiecare bucată de pește în tigaie. Ar trebui să sfârâie ușor, dar ferm atunci când lovește tigaia. Gatiti pana la fiert, dar inca umed, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Peștele ar trebui să se descuameze ușor cu o furculiță. Nu vă gătiți prea mult peștele! Va avea un gust groaznic!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți peștele din tigaie și serviți imediat cu tortilla încălzită. Am pus un strat ușor de varză pe fund, apoi sosul, câteva bucăți de pește, scallions, câteva felii de ardei banane și o stoarcere de var. Și odată ce peștele este terminat, puteți face ceea ce fac eu și puteți face tacos de varză - totul, cu excepția peștelui! Atât de bine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banana Piper
Ceapa Verde
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.