Tacos De Petrecere Cu Aragaz Lent

Tacos De Petrecere Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos-urile de petrecere cu aragaz lent. Această rețetă fără gluten servește 30 și costă $1.21 pe portie. O porție conține 255 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Un amestec de avocado, salată verde, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Amestec De Petrecere Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Chex Petrecere Se Amestecă, și Amestec De Nuci De Petrecere Condimentat Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de vita macinata in 2 loturi. Pentru primul lot, pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați jumătate din carnea de vită măcinată și 1 ceapă tocată. Gatiti la foc mediu 8-10 minute sau pana cand carnea de vita este fiarta bine, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scurgere.
4
Se amestecă 1 pachet taco mix de condimente, 3/4 cană salsa și 1/2 cană apă. Reduceți căldura la minim; fierbeți 8 până la 10 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Dientes De AjoDientes De Ajo
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se răcește primul lot de amestec de carne de vită 15 minute. Puneți lingura în frigider sau congelator; acoperiți bine. Repetați pentru a face al doilea lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Serviți imediat sau refrigerați până la 24 de ore sau congelați până la 1 săptămână.
7
Pentru a servi imediat, puneți amestecul de carne de vită în aragaz lent; păstrați cald la setare scăzută. Dacă amestecul de carne de vită este înghețat, dezghețați înainte de încălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Așezați amestecul de carne de vită în aragazul lent; acoperiți și gătiți la setare ridicată timp de 1 oră sau până când este fierbinte. Reduceți căldura la minim pentru a vă menține cald. Pentru a servi, amestecați amestecul de carne de vită în coji de taco. Top cu
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
9
Topping-Uri Taco Stratificate.
10
A face
11
Topping-uri Taco stratificate,cuptor de căldură la 425 F. Spray 15x10x1-inch tava de copt cu spray de gătit antiaderent. Porumb uscat pe prosoape de hârtie; răspândiți porumbul în tigaie pulverizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Se coace la 425 buc.F timp de 15 minute. Se amestecă; coaceți încă 10 minute. Se răcește 5 minute sau până se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
În vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), strat de salată, ardei gras, porumb prăjit, ceapă, roșii și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
14
Într-un castron mic, combinați maioneza și salsa; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
15
Se întinde peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
16
Se presară brânză și coriandru. Acoperiți bine; refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții30
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista