Tacos de Halibut cu salsa de piersici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 298 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați halibut, tortilla de porumb supradimensionată, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Tacos de Halibut la grătar cu Salsa Verde, Halibut cu salsa de piersici Zesty, și Halibut la grătar cu salsa de piersici și piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu și ungeți grătarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați halibutul pe o farfurie și frecați cu condimente taco. Acoperiți cu folie de plastic și vindecați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Halibut
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Așezați halibutul pe grătar și acoperiți. Gatiti timp de 4 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgeaza usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Între timp, într-un castron mediu, combinați salsa, piersicile și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați halibutul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
7
Așezați bucățile de halibut în tortilla încălzită și acoperiți cu amestec de salsa și coleslaw.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.