Tacos de Halibut cu salsa de piersici

Tacos de Halibut cu salsa de piersici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 298 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați halibut, tortilla de porumb supradimensionată, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Tacos de Halibut la grătar cu Salsa Verde, Halibut cu salsa de piersici Zesty, și Halibut la grătar cu salsa de piersici și piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu și ungeți grătarele.
Așezați halibutul pe o farfurie și frecați cu condimente taco. Acoperiți cu folie de plastic și vindecați la frigider timp de 30 de minute.
Așezați halibutul pe grătar și acoperiți. Gatiti timp de 4 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgeaza usor cu o furculita.
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, într-un castron mediu, combinați salsa, piersicile și ienibaharul.
Tăiați halibutul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Așezați bucățile de halibut în tortilla încălzită și acoperiți cu amestec de salsa și coleslaw.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.