Tacos de friptură cu sos picant de iaurt

Tacos Steak cu sos de iaurt picant necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 436 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, friptură rotundă de top, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos de pește picant cu sos de Avocado-iaurt, Tacos de cartofi dulci cu un sos picant de iaurt, și Tacos picant de friptură cu guacamol sud-vestic.
Instrucțiuni
Așezați friptura între două foi de plastic greu (pungile de congelare resalabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm carnea de vită cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/8 inch.
Combinați uleiul de măsline, 2 linguri de cilantro, chimen, oregano, 1 vârf de cayenne într-un vas mare de sticlă sau ceramică; condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați carnea de vită și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 30 de minute.
Amestecați iaurtul și maioneza într-un bol separat. Se amestecă 1 vârf de piper cayenne, buruiană de mărar, 2 linguri de cilantro, suc de lămâie și sare. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați până când este gata de servit.
Combinați 1 1/4 cană de cilantro și ceapă într-un bol. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați friptura. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este rumenita uniform.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Încălziți o altă tigaie la foc mediu.
Puneți o tortilla în tigaie și presărați brânză și friptură gătită. Se acoperă cu amestecul de ceapă, apoi se îndoaie cu grijă tortilla în jumătate. Gatiti pana cand sunt usor crocante pe fiecare parte. Repetați cu tortilele rămase.
Se servește cu sos de iaurt pe lateral.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah