Tacos Steak cu sos de iaurt picant necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 436 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, friptură rotundă de top, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos de pește picant cu sos de Avocado-iaurt, Tacos de cartofi dulci cu un sos picant de iaurt, și Tacos picant de friptură cu guacamol sud-vestic.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura între două foi de plastic greu (pungile de congelare resalabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm carnea de vită cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
2
Combinați uleiul de măsline, 2 linguri de cilantro, chimen, oregano, 1 vârf de cayenne într-un vas mare de sticlă sau ceramică; condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați carnea de vită și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Amestecați iaurtul și maioneza într-un bol separat. Se amestecă 1 vârf de piper cayenne, buruiană de mărar, 2 linguri de cilantro, suc de lămâie și sare. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Avocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Combinați 1 1/4 cană de cilantro și ceapă într-un bol. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați friptura. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este rumenita uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
8
Încălziți o altă tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Puneți o tortilla în tigaie și presărați brânză și friptură gătită. Se acoperă cu amestecul de ceapă, apoi se îndoaie cu grijă tortilla în jumătate. Gatiti pana cand sunt usor crocante pe fiecare parte. Repetați cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.