Tacos de creveți la grătar cu Salsa de Avocado-porumb

Rețeta Tacos de creveți la grătar cu Salsan de Avocado-porumb este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 8 și costă 3,24 USD pe porție. O porție conține 357 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână avocado, roșii, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de creveți cu Salsa de porumb și Avocado, Tacos de creveți la grătar cu Salsa de avocado Mango, și Tacos de creveți la grătar cu Salsa verde de avocado Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un recipient mare pe un prosop umed. Îndoiți un prosop de hârtie în sferturi și așezați-l în interiorul recipientului. Stați 1 ureche de porumb pe prosopul de hârtie, folosind tulpina ca mâner. Folosind un cuțit de tăiat, feliați în jos, lăsând sâmburii să cadă în recipient. Rotiți știuletul și continuați până când toate miezurile au fost îndepărtate; aruncați știuletul. Repetați cu porumbul rămas. Aruncați prosopul de hârtie.
Încălziți un grătar în aer liber la mare(aproximativ 450 de metri F până la 550 de metri f). Între timp, asamblați creveții.
Bateți sucul de lămâie, uleiul, pudra de chipotle, sarea și chimenul împreună într-un castron mare.
Adăugați creveții și aruncați pentru a combina.Frigăruie fiecare creveți prin coadă și capetele capului, lăsând aproximativ 1/4 inch de spațiu între fiecare creveți.
Transferați frigarui pe o foaie de copt.
Așezați frigarui într-un singur strat pe grătar fără a atinge. Închideți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar în partea de jos, aproximativ 4 minute. Întoarceți frigăruile, închideți grătarul și gătiți până când creveții sunt doar fermi, cu aproximativ 1 minut în plus.
Transferați frigarui pe o foaie de copt curată.
Scoateți și aruncați frigarui, transferați creveții pe o tăietură și tocați grosier.
Așezați într-un castron de servire.
Serviți creveții cu tortilla și salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.