Reteta Tacos creveți la grătar ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 30 minute. O porție conține 85 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Un amestec de unt, tortilla de porumb, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tacos de creveți și ananas la grătar, Chorizo și Tacos de creveți la grătar, și Tacos De Creveți La Grătar Cu Tei Din Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună smântâna, maioneza, laptele și chimenul. Pune deoparte. Frigăruie creveții. (Dacă folosiți frigarui de lemn, înmuiați-le în apă timp de 10 minute înainte.) Într-un castron mic, combinați untul și usturoiul. Preîncălziți un grătar cu gaz la mare; reglați la mediu după 15 minute. (Dacă gătiți peste cărbune, lăsați cărbunii să ardă până când sunt acoperiți cu cenușă cenușie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Smântână
Unt
Usturoi
Creveți
Chimen
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bateti
Bol
2
Ungeți creveții frigăruiți cu untul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Usturoi
Creveți
3
Așezați-le pe grătar cu limele. Gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau pana cand crevetii sunt opaci si limele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Var
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți din grătar. Sareți ușor creveții. Grătiți tortilele timp de 30 de secunde pe fiecare parte, apoi puneți-le într-o pungă de hârtie pentru a se încălzi. Pentru a servi, trageți creveții de pe frigarui și împărțiți-i uniform între tortilla. Se acoperă cu varză, sos de smântână, salsa tomatillo și un spritz de var la grătar.Metoda zilei ploioase: fierbeți creveții și limele la aproximativ 4 inci de căldură folosind timpii de gătit de mai sus. Înfășurați tortilele în folie și încălziți-le într-un cuptor de 350 F timp de 15 minute sau înfășurați-le într-un șervețel și cuptor cu microunde timp de 3 minute.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.