Tacos de creveți cu sos picant de smântână

Tacos creveți cu sos de smântână picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 242 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, praf de chili, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tacos picant de creveți cu salsa de Avocado și sos de Cilantro cu smântână, Paste de creveți cu sos picant de cremă de roșii, și Quesadillas picant de creveți la grătar cu sos de cremă de avocado afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti impreuna smantana, 1 lingurita praf de chili, 1/2 lingurita chimen, 1/2 lingurita ardei rosu, 1/4 lingurita sare si scortisoara.
Adăugați 1 1/2 căni de apă, amestecând până se omogenizează. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Cojiți creveții și devein, dacă doriți; tocați.
Combinați restul de 1 linguriță de pudră de chili, 1/2 linguriță de chimen, 1/4 linguriță de ardei roșu și 1/2 linguriță de sare într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic cu fermoar greu; adăugați suc de portocale și creveți, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți sau sigilați și răciți 15 minute.
Scoateți creveții din marinată, aruncând marinada.
Sotati usturoiul in ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2-3 minute.
Adăugați creveți și gătiți 5 minute sau doar până când creveții devin roz.
Se servește cu amestec de smântână și avocado în tortilla caldă.