Tacos de creveți cu Salsa de mere verzi

Tacos de creveți cu Salsa de mere verzi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de creveți cu Salsan de mere verzi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, piper măcinat, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de creveți la grătar cu Salsa verde de avocado Chili, Tacos de pui și fasole neagră cu Salsa de mere verde Mango, și Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 lingură de ulei de măsline, 2 lingurițe de suc de lămâie, chimen, boia și ardei roșu într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați amestecul de creveți și condimente într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Combinați 1 1/2 lingurițe ulei, 2 lingurițe suc, ceapă, 1/8 linguriță sare, coajă, măr și jalapeo; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
MărMăr
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Scoateți creveții din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
6
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
7
Presărați creveții cu 1/8 linguriță de sare. Aranjați jumătate de creveți în tigaie; grătar 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
8
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu creveții rămași. Prăjiți tortilele în tigaie la grătar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
CrevețiCreveți
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
9
Așezați 2 tortilla pe fiecare dintre cele 4 farfurii și împărțiți creveții uniform între tortilla. Împărțiți salsa uniform între tacos și acoperiți cu queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
CrevețiCreveți
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În49 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista