Tacos De Creveți Cu Citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de creveți cu citrice. Această rețetă face 8 porții cu 531 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână creveți, salsa de porumb la grătar, condimente sud-vest și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tacos Slab De Creveți Cu Citrice, Tacos de creveți cu Salsa de citrice-avocado, și Tacos cu creveți usturoi-Cilantro (Tacos de Camarones al Mojo de Ajo).
Instrucțiuni
Cojiți creveții; devein, dacă doriți. Înfășurați creveții pe frigarui.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Combinați condimentele de Sud-Vest și usturoiul într-un vas lung de mică adâncime; adăugați suc de lămâie, suc de lămâie și creveți, întorcându-vă la acoperire. Acoperiți și răciți 10 minute.
Scoateți creveții din marinată, aruncând marinada.
Creveți la grătar, fără capac la grătar, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Scoateți creveții din frigarui.
Serviți în tortilla caldă cu următoarele 4 ingrediente.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit condimentul Emeril ' s Southwest.
Bateți împreună 1 (16 oz.) recipient smântână; 1 cățel de usturoi, tocat; 2 linguri. ceapa rosie tocata marunt; 1 linguriță. pudră de chili; 1/2 linguriță. chimen măcinat; 1/2 linguriță. ardei roșu măcinat; și 1/4 linguriță. sare.
Bateți în 2 linguri. cilantro proaspăt tocat și 2 linguri. suc proaspăt de lămâie până la neted. Acoperiți și răciți până când este gata de servit. Face aproximativ 2 căni; pregătire: 10 min.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.