Tacos De Cartofi Dulci Prăjiți Harissa Fără Gluten

Rețeta fără gluten Harissa prăjită Tacos de cartofi dulci ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 50 minute. O porție conține 196 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, quinoa, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Orez negru cu dovleac prăjit, Harissan și brânză de capră {fără Gluten, + Vegetarian}, Salată de cotlet de toamnă cu sfeclă prăjită + sos de cartofi dulci și mere Dijon (fără gluten și ușor vegan!), și Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 425 F. În castron mediu, aruncați ingredientele de umplere a cartofului, bucăți de acoperire uniform. Aranjați pe o foaie mare de cookie-uri.
Coaceți 25 de minute; se amestecă.
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până se rumenesc și sunt crocante.
Între timp, amestecați ingredientele salatei cu ierburi, amestecând bine; pus deoparte. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 2 căni de apă până la fierbere.
Adăugați quinoa; gatiti 10 minute.
Se scurge bine. Aranjați pe o altă foaie de cookie unsă; aruncați cu 2 lingurițe de ulei.
Așezați foaia de quinoa în cuptor cu cartofi dulci în ultimele 10 minute de coacere pentru a prăji ușor, amestecând o dată.
Umpleți fiecare tortilla cu umplutură de cartofi, salată, o păpușă de iaurt și 1 lingură de quinoa prăjită.