Tacos de cartofi dulci la grătar cu Ancho Chile-glazură de sirop de arțar

Tacos de cartofi dulci la grătar cu Ancho Chile-glazură de sirop de arțar
Reteta Tacos de cartofi dulci la gratar cu Ancho Chile - glazura de sirop de artar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 755 calorii, 26g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper, praf ancho chile, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Ancho Chile Turcia cu glazură de Bourbon de arțar, Ancho miere prăjită cartofi dulci și fasole neagră Tacos, și Piersici și zmeură în sirop Ancho cu fire de Chile.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Folosind 1 tortilla pentru fiecare porție, așezați 1/4 cană din fiecare brânză pe jumătate din suprafața tortilei, acoperiți cu 3 felii de cartofi dulci și condimentați cu sare și piper alb după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Îndoiți tortilla peste umplutură pentru a face un semicerc. Înainte de servire, periați ușor blatul cu ulei și presărați cu pulbere ancho chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți timp de 6 minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Serviți 2 de persoană și stropiți fiecare cu glazura de arțar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
6
Combinați ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista