Tacos de biban de mare la grătar cu Salsa proaspătă de piersici

Tacos de biban de mare la grătar cu Salsa proaspătă de piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de biban la grătar cu Salsan proaspăt de piersici. Această rețetă face 4 porții cu 292 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână miere, coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Biban de mare la grătar cu Salsa tropicală, Biban De Mare Chilian Cu Salsa De Mango La Grătar, și Bas la grătar cu Salsa de roșii verzi și pepene verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron; aruncați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
5
Pregătiți tacos: încălziți cojile de taco conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taco ShellsTaco Shells
6
Tăiați peștele în 8 bucăți și așezați 1 bucată de pește în fiecare coajă de taco. Completați fiecare taco cu 1/4 cană de salsa de piersici, 1/4 cană de varză mărunțită și 1 lingură de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
VarzăVarză
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dientes De AjoDientes De Ajo
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista