Tacos Cu Ton Proaspăt

Tacos Cu Ton Proaspăt
Tacos de ton proaspăt este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de roșii, coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos Cu Ton Proaspăt, Tacos Cu Ton Proaspăt, și Tacos De Ton Ahi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele picante proaspete de sos Chile; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați suportul pentru tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
CuptorCuptor
3
Ungeți sucul de lămâie peste fripturile de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
FripturăFriptură
PeștePește
4
Așezați peștele pe raft în tigaia broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Se fierbe cu vârfuri de aproximativ 4 inci de la căldură 5 minute; rândul său. Se fierbe cu 5 până la 8 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Rupeți peștele în fulgi mari sau tăiați-l în cuburi de 1 inch. Lingură puțină 1/2 cană de pește în fiecare tortilla. Se acoperă cu salată, ardei gras și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Salată VerdeSalată Verde
CeapăCeapă
PeștePește
7
Se servește cu sos chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SosSos

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista