Tacos Cu Pește La Fondita

Tacos de pește la Fondita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 1541 calorii, 59G de proteine, și 103G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $5.73 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, piure de chili chipotle, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos de pește.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți ouăle, berea, muștarul, pudra de chili, 1 lingură de sare și zahăr într-un castron mediu și amestecați până se omogenizează.
Adăugați făina și continuați să amestecați până când este puțin mai subțire decât aluatul de clătite.
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei vegetal pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 375 de grade F. Dragați bucățile de pește în făină și apoi în aluat și prăjiți până se rumenesc.
Scoateți din ulei pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și presărați sare.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și încălziți tortilele.
Întindeți fiecare tortilla cu o lingură de maioneză Chipotle și aranjați deasupra o bucată de pește prăjit.
Adăugați niște varză mărunțită la fiecare tortilla și serviți.
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
Amestecați maioneza, sucul de lămâie, coriandrul și piureul de chili chipotle împreună într-un castron mediu, adăugați sarea și amestecați din nou. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.