Tacos Cu Gât De Vită Înăbușit
Tocana de carne de vită Tacos gât ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 601 calorii, 40g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.11 pe portie. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimen, ceapă de dimensiuni, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită fiartă cu orez, Carne de vită înăbușită în Cabernet Sauvignon, și Carne de vită și caise înăbușite în vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți gâtul de vită sub apă curentă rece și puneți-l într-o oală împreună cu toate ingredientele pentru fiert.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi tot gâtul de vită. Aduceți apa la fiert, îndepărtând spuma de pe gât, după cum este necesar. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 3 ore, până când carnea cade de pe os și lichidul este redus cu cel puțin jumătate.
Lăsați carnea să se răcească ușor în lichidul de gătit.
Scoateți oasele și rupeți ușor carnea cu o furculiță, amestecând-o cu lichidul de fierbere redus.
Scoateți frunzele de dafin și ardeii iute. Folosiți carnea ca umplutură pentru tacos cu salsa, coriandru și brânză sau cremă.