Tacos cu friptură la grătar cu Salsa de Avocado

Tacos cu friptură la grătar cu Salsa de Avocado
Tacos de friptură la grătar cu salsa de Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 671 calorii. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cățel de usturoi, avocado hass și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos Cu Friptură La Grătar Cu Salsa De Avocado, Tacos cu friptură la grătar cu Salsa de Avocado, și Tacos Cu Friptură La Grătar Cu Salsa De Avocado.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar. Grătiți jalapeos până se carbonizează. Stem și semințe jalapeos; fin zaruri 2 dintre ele. Feliați subțire jalapeo-ul rămas și rezervați-l pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Într-o cratiță, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați jalapeosul tăiat cubulețe și ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până devin aurii, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați tomatillos și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
5
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Se amestecă avocado, coriandru și suc de lămâie; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ungeți chorizo-ul și grătiți-l la foc moderat până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți carcasa chorizo și sfărâmați carnea într-un castron. Se unge ușor brânza și se pune la grătar timp de 1 minut pe fiecare parte, apoi se unge tigaia și se pune la grătar ceapa feliată până se carbonizează; transferați ambele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Ungeți friptura; condimentează cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind o dată, 8 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Transferați pe o placă și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Feliați subțire friptura și serviți cu acompaniamentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Bucătăriimexican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista