Tacos cu friptură de flanc cu Slaw

Reteta flanc de friptură Tacos cu Slaw este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 2,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, radicchio, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Tacos Cu Friptură De Flanc, Tacos Cu Friptură De Flanc, și Friptură asiatică la grătar cu salată dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Combinați pudra de chili, zahărul, chimenul, cacao și 3/8 linguriță de sare; frecați uniform amestecul de condimente peste friptură.
Adăugați friptura în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 10 minute; tăiați bobul în felii subțiri.
Tăiați ardeii grași în sferturi; aruncați semințele și membranele.
Adăugați ardei grași în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte.
Combinați restul de 1/8 linguriță de sare, oțet, ulei și muștar într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Adăugați jicama, radicchio și coriandru în castron; aruncați pentru a acoperi.
Încălziți tortilele în tigaie la grătar acoperite cu spray de gătit 30 de secunde sau până când sunt ușor carbonizate. Împărțiți carnea de vită, ardeii grași și amestecul de jicama uniform printre tortilla; serviți cu pene de var.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.