Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde)

Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde)
Rețeta Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. Acest fel principal are 287 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fructe de pădure, umăr de porc, ardei iute jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tacos De Porc Cu Guacamole Și Salsa Verde, Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), și Tacos Cu Carne De Vită Salsa Verde.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri, acoperiți tomatillos și chiles cu apă rece și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți legumele neacoperite, întorcându-se ocazional, până când tomatillos sunt fragede și verzi Kaki peste tot, dar încă intacte, aproximativ 15 minute. Rezervați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
LegumeLegume
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți chimenul, boabele de ienibahar și cuișorul într-o tigaie mică și uscată la foc mediu, agitând tigaia sau amestecând condimentele până când sunt parfumate și chimenul este cu câteva nuanțe mai închis, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
CondimenteCondimente
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți condimentele într-un blender împreună cu 1 cană de apă de gătit tomatillo și amestecați până când condimentele sunt măcinate. Folosind o lingură cu fante, ridicați ușor tomatillos și chiles din apa de gătit rămasă și puneți-le în blender împreună cu usturoiul, coriandrul și 1/2 linguriță de sare. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CondimenteCondimente
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se usucă carnea de porc și se condimentează cu restul de 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
5
Încălziți uleiul într - o oală largă și grea de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare și rumeniți carnea de porc în loturi fără aglomerare, rotind ocazional, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Întoarceți toată carnea în tigaie și adăugați sosul tomatillo. Se aduce la foc mic, amestecând pentru a acoperi carnea, apoi se reduce focul. Fierbeți carnea de porc, acoperită, amestecând ocazional, până când carnea este fragedă și sosul este îngroșat, 1 1/2 până la 2 ore. Dacă este necesar, continuați să gătiți neacoperit pentru a îngroșa sosul. Tăiați carnea cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
SosSos
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Faceți tacos cu acompaniamentele.
8
Notă: carnea de porc în sos verde se va menține răcită timp de 3 zile.Acompaniamente: tortilla caldă de porumb, cremă mexicană sau smântână, ceapă albă tocată, coriandru tocat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Crema MexicanăCrema Mexicană
Ceapă AlbăCeapă Albă
SmântânăSmântână
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
9
Retipărit cu permisiunea de la Just Tacos de Shelley Wiseman, 2011 Taunton Press

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista