Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde)

Rețeta Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. Acest fel principal are 287 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fructe de pădure, umăr de porc, ardei iute jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tacos De Porc Cu Guacamole Și Salsa Verde, Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), și Tacos Cu Carne De Vită Salsa Verde.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, acoperiți tomatillos și chiles cu apă rece și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți legumele neacoperite, întorcându-se ocazional, până când tomatillos sunt fragede și verzi Kaki peste tot, dar încă intacte, aproximativ 15 minute. Rezervați lichidul de gătit.
Încălziți chimenul, boabele de ienibahar și cuișorul într-o tigaie mică și uscată la foc mediu, agitând tigaia sau amestecând condimentele până când sunt parfumate și chimenul este cu câteva nuanțe mai închis, aproximativ 1 minut.
Puneți condimentele într-un blender împreună cu 1 cană de apă de gătit tomatillo și amestecați până când condimentele sunt măcinate. Folosind o lingură cu fante, ridicați ușor tomatillos și chiles din apa de gătit rămasă și puneți-le în blender împreună cu usturoiul, coriandrul și 1/2 linguriță de sare. Se amestecă până se omogenizează.
Se usucă carnea de porc și se condimentează cu restul de 1 linguriță de sare.
Încălziți uleiul într - o oală largă și grea de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare și rumeniți carnea de porc în loturi fără aglomerare, rotind ocazional, aproximativ 8 minute pe lot.
Întoarceți toată carnea în tigaie și adăugați sosul tomatillo. Se aduce la foc mic, amestecând pentru a acoperi carnea, apoi se reduce focul. Fierbeți carnea de porc, acoperită, amestecând ocazional, până când carnea este fragedă și sosul este îngroșat, 1 1/2 până la 2 ore. Dacă este necesar, continuați să gătiți neacoperit pentru a îngroșa sosul. Tăiați carnea cu două furculițe.
Faceți tacos cu acompaniamentele.
Notă: carnea de porc în sos verde se va menține răcită timp de 3 zile.Acompaniamente: tortilla caldă de porumb, cremă mexicană sau smântână, ceapă albă tocată, coriandru tocat
Retipărit cu permisiunea de la Just Tacos de Shelley Wiseman, 2011 Taunton Press