Tacos cu carne de porc afumată și fasole neagră
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți acasă tacos de porc afumat și fasole neagră. Această rețetă face 4 porții cu 753 calorii, 35g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 286 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coriandru, sos de grătar, coji de taco și pachet de carne de porc. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 93%. Încercați Tacos de cartofi dulci fumurii și fasole neagră, Tacos de fasole neagră fumurie cu Salsa de Mango, și Tacos de fasole de porc și negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie.
Se presară peste condimente și se fierbe încă 1 min.
Adăugați tocatul, rupându-l cu spatele unei linguri de lemn și amestecați până la fiert.
Amestecați passata și sosul de grătar în tigaie împreună cu 4 lingurițe de apă. Creșteți căldura și lăsați sosul să se baloneze și reduceți până se agață de carne.
Adăugați fasolea, condimentați și gătiți încă 2 minute, apoi amestecați coriandrul.
Încălziți tacos-urile urmând instrucțiunile ambalajului.
Folosiți amestecul de porc și fasole pentru a umple tacos-urile, acoperiți cu felii de avocado, salată iceberg mărunțită și o păpușă de cremă acrită, dacă doriți.