Tacos al Pastor în stil casnic (Tacos de porc din Chile și ananas)

Tacos al Pastor în stil casnic (Tacos de porc din Chile și ananas) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 574 calorii, 43G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână goyan adobo, lime, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Tacos al Pastor (alias Tacos de porc și ananas), Tacos De Porc Cu Ananas Și Chile Verde, și Ww 5 puncte carne de porc, ananas și Tacos Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de apă la fiert în cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ardei iute guajillo și pasilla. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când ardeii iute se înmoaie, aproximativ 10 minute; se transferă în farfurie.
Scoateți și aruncați tulpina și semințele. Între timp, tocați grosolan o jumătate de ceapă; rezervați jumătatea rămasă. Se strecoară ananasul; rezervați sucul și fructele separat.
Transferați ardei iute guajillo, pasilla și chipotle, jumătate de ceapă tocată, suc de ananas rezervat, oțet, usturoi și chimen în bolul robotului de bucătărie. Puree până la neted, aproximativ 2 minute.
Transferați amestecul de chile în cratiță la foc mediu-mare. Aduceți amestecul de chile la fierbere; gatiti pana cand pasta pierde gustul de ceapa cruda, aproximativ 2 minute. Condimentează cu Adobo; rece. Într-un recipient mare cu capac sau într-o pungă mare cu ziptop, combinați cuburi de porc, marinată chile răcită și bucăți de ananas rezervate; transferați la frigider. Marinați cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare. Se strecoară carnea de porc și ananasul, aruncând marinada.
Adăugați carne de porc și ananas în tigaie. Gatiti in loturi pana se rumeneste inchis pe toate partile si gatiti, aproximativ 15 minute; transferați pe o farfurie mare de servire.
Între timp, tăiați fin jumătatea de ceapă rămasă.
Transferați ceapa feliată în castron cu coriandru.
Serviți amestecul de porc și ananas în tortilla caldă.
Garnisiți tacos de porc cu coriandru, ceapă și tei.