Tacos al Pastor

Tacos al Pastor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Tacos al Pastor. O porție conține 323 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, chimen măcinat, tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tacos al Pastor (AKA Tacos de porc și ananas), Tacos al Pastor, și Tacos Al Pastor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați chiles pasilla și guajillo chiles într-un bol cu apă fierbinte până când chiles sunt înmuiate, aproximativ 10 minute; se scurge. Mash ardei iute, usturoi, pudră de achiote, chimen și cuișoare într-o cratiță cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
AnnattoAnnatto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă oțet în tigaie sos și se aduce la fierbere; se fierbe și se amestecă până când amestecul devine o pastă groasă. Se condimentează cu sare. Frecați pasta de chile peste carnea de porc feliată, stivuind carnea pe o farfurie. Acoperiți și marinați la frigider timp de 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați carnea de porc marinată și ananasul până când carnea de porc se rumeneste, 7-10 minute. Împărțiți carnea de porc peste stive de două tortilla de porumb și serviți cu ceapă, cilantro și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Pană De VarPană De Var
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista