Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Tacos al Pastor. O porție conține 323 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, chimen măcinat, tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tacos al Pastor (AKA Tacos de porc și ananas), Tacos al Pastor, și Tacos Al Pastor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați chiles pasilla și guajillo chiles într-un bol cu apă fierbinte până când chiles sunt înmuiate, aproximativ 10 minute; se scurge. Mash ardei iute, usturoi, pudră de achiote, chimen și cuișoare într-o cratiță cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Guajillo
Annatto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă oțet în tigaie sos și se aduce la fierbere; se fierbe și se amestecă până când amestecul devine o pastă groasă. Se condimentează cu sare. Frecați pasta de chile peste carnea de porc feliată, stivuind carnea pe o farfurie. Acoperiți și marinați la frigider timp de 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați carnea de porc marinată și ananasul până când carnea de porc se rumeneste, 7-10 minute. Împărțiți carnea de porc peste stive de două tortilla de porumb și serviți cu ceapă, cilantro și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Porumb
Pană De Var
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ