Tacos Al Pastor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos al Pastor. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1530 calorii, 47G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 3,54 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Dacă aveți oțet distilat, ardei iute pasilla negro, cola și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tacos al Pastor (alias Tacos de porc și ananas), Tacos al Pastor, și Tacos Al Pastor.
Instrucțiuni
Stem, semințe și rehidratați ardeii iute uscați (pagina 153).
Se scurge și se lasă deoparte, rezervând lichidul de înmuiere.
Într-o cratiță mică, fierbeți sucul de portocale la foc mediu-mic până se reduce la jumătate; pus deoparte. În borcanul unui blender, curățați ardeii iute rehidratați până se omogenizează, adăugând o parte din apa de înmuiere, dacă este necesar, pentru a obține o consistență netedă.
Într-un castron mare, adăugați sucul de portocale redus, ardeii iute, coaja de portocală, zahărul brun, usturoiul, chimenul, oregano, sarea, piperul negru, oțetul, sucul de lămâie, cola și berea și amestecați pentru a se amesteca bine.
Adăugați carnea de porc, acoperiți și marinați la frigider peste noapte.
Când este gata de gătit, scoateți carnea de porc din marinată și scurgeți-o bine. Într-o tigaie mare și grea, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Saut bucatele de porc pana cand carnea este fiarta, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc și se servește imediat sau se menține cald în tigaie până când este gata de servit.
Pentru a servi, așezați tortilele una lângă alta, deschideți fața și suprapuneți pe un platou. Împărțiți umplutura în mod egal între tortilla și acoperiți cu ananas și salsa. Luați, pliați și mâncați imediat. Sau construiește-ți propriul taco: pune o tortilla, cu fața deschisă, într-o mână. Puneți o lingură pe o umplutură, acoperiți cu ananas și salsa, pliați și mâncați imediat.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Tacos de Mark Miller cu Benjamin Hargett și Jane Horn. Copyright 2009 de Mark Miller cu Benjamin Hargett și Jane Horn. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Mark Miller este renumitul bucătar-fondator al Coyote Cafe din Santa Fe, New Mexico. A început și a deținut treisprezece restaurante diferite pe trei continente din 1979 până în 200
Este autorul a zece cărți cu aproape 1 milion de exemplare tipărite, inclusiv Tacos, The Great Chile Book, The Great Salsa Book și Coyote Cafe. Mark lucrează în prezent în consultanță culinară Internațională și locuiește în Santa Fe, New Mexico.Benjamin Hargett este un bucătar iubitor de călătorii care a gătit în Europa, Carribean, Mexic și Statele Unite, unde a lucrat cu Mark Miller la Coyote Caf.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.