Tacos Al Pastor

Tacos Al Pastor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos al Pastor. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1530 calorii, 47G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 3,54 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Dacă aveți oțet distilat, ardei iute pasilla negro, cola și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tacos al Pastor (alias Tacos de porc și ananas), Tacos al Pastor, și Tacos Al Pastor.

Instrucțiuni

1
Stem, semințe și rehidratați ardeii iute uscați (pagina 153).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
2
Se scurge și se lasă deoparte, rezervând lichidul de înmuiere.
3
Într-o cratiță mică, fierbeți sucul de portocale la foc mediu-mic până se reduce la jumătate; pus deoparte. În borcanul unui blender, curățați ardeii iute rehidratați până se omogenizează, adăugând o parte din apa de înmuiere, dacă este necesar, pentru a obține o consistență netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mare, adăugați sucul de portocale redus, ardeii iute, coaja de portocală, zahărul brun, usturoiul, chimenul, oregano, sarea, piperul negru, oțetul, sucul de lămâie, cola și berea și amestecați pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Suc De LămâieSuc De Lămâie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
BereBere
ColaCola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați carnea de porc, acoperiți și marinați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Când este gata de gătit, scoateți carnea de porc din marinată și scurgeți-o bine. Într-o tigaie mare și grea, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Saut bucatele de porc pana cand carnea este fiarta, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc și se servește imediat sau se menține cald în tigaie până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Pentru a servi, așezați tortilele una lângă alta, deschideți fața și suprapuneți pe un platou. Împărțiți umplutura în mod egal între tortilla și acoperiți cu ananas și salsa. Luați, pliați și mâncați imediat. Sau construiește-ți propriul taco: pune o tortilla, cu fața deschisă, într-o mână. Puneți o lingură pe o umplutură, acoperiți cu ananas și salsa, pliați și mâncați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
Tacos de Mark Miller cu Benjamin Hargett și Jane Horn. Copyright 2009 de Mark Miller cu Benjamin Hargett și Jane Horn. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Mark Miller este renumitul bucătar-fondator al Coyote Cafe din Santa Fe, New Mexico. A început și a deținut treisprezece restaurante diferite pe trei continente din 1979 până în 200
12
Este autorul a zece cărți cu aproape 1 milion de exemplare tipărite, inclusiv Tacos, The Great Chile Book, The Great Salsa Book și Coyote Cafe. Mark lucrează în prezent în consultanță culinară Internațională și locuiește în Santa Fe, New Mexico.Benjamin Hargett este un bucătar iubitor de călătorii care a gătit în Europa, Carribean, Mexic și Statele Unite, unde a lucrat cu Mark Miller la Coyote Caf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista