Taco într-o pungă

Taco într-o pungă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 722 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.92 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de roșii, amestec de condimente taco, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare includ Ultimate Green Taco împachetează cu carne Taco de linte-nucă (Vegan + fără Gluten), Salata de Taco a lui Jessica cu sos cremos de Taco, și Imitator Taco Bell Taco Sos.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se rumeneste.
Scurgeți excesul de ulei.
Se amestecă condimentul taco și se prepară conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Cu pungile nedeschise, zdrobiți ușor chipsurile de porumb. Tăiați colțurile de pe pungi folosind foarfece și deschideți pungile de-a lungul marginii laterale. Puneți cantități egale de amestec de carne de vită, salată verde, roșii, brânză Cheddar, salsa și smântână în pungile de deasupra chipsurilor zdrobite.
Serviți în pungă și mâncați folosind o furculiță.