Taco Pie
Reteta Taco Pie ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 677 calorii, 33g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, carne de vită măcinată, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Easy Taco Pie și echipa Cabot Fit, Ultimate Green Taco împachetează cu carne Taco de linte-nucă (Vegan + fără Gluten), și Salata de Taco a lui Jessica cu sos cremos de Taco.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați tortilele și gătiți, răsturnând de câteva ori, până devin aurii, aproximativ 3 minute pe lot.
Îndepărtați cu clești și transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și cayenne și gătiți 30 de secunde.
Adăugați carnea de vită și 1/4 linguriță de sare și gătiți, rupând carnea, până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Se amestecă roșiile, ardeii iute și porumbul. Aduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare dacă este necesar.
Se ia de pe foc și se amestecă coriandrul.Aranjați jumătate din tortilla în partea de jos a unei farfurii de plăcintă de 9 până la 10 inci. Se acoperă cu jumătate din amestecul de carne, apoi jumătate din brânză. Repetați cu tortilele rămase, carnea și brânza. Acoperiți ușor cu folie și coaceți până când brânza se topește, aproximativ 10 minute. Dacă doriți, îndepărtați folia și fierbeți câteva minute pentru a rumeni brânza.