Taco Pickup Bastoane

Taco Pickup Bastoane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Taco Pickup Sticks. Această rețetă servește 32 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 158 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de unt, ceapă prăjită franceză, condimente taco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Încercați Cheesy Taco Sticks, Jalapeincroumaro Umplute Taco Moale Covrig Bastoane, și Ultimate Green Taco împachetează cu carne Taco de linte-nucă (Vegan + fără Gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați bețișoarele de cartofi, ceapa și alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De CartofiBatoane De Cartofi
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați untul și condimentul taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Se toarnă peste amestecul de băț de cartofi și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Se pune în trei unse 15-in. x 10-in. x 1-în. tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Se coace, neacoperit, la 250 de minute, timp de 45 de minute, amestecând la fiecare 15 minute. A se păstra în recipiente etanșe.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este August Kesseler zilnic August trocken Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
Cotidianul August Pinot Noir se deschide cu un parfum subtil de cireș negru și afine, asociat cu aroma delicioasă de cassis și ardei roșu. În gură se prezintă ca proaspăt și fructat, cu tensiune pe palat și lungime fină. Este o expresie elegantă a Rheingau Pinot Noir.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista