Taco Lasagna
Taco Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă $1.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 324 calorii. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 662 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de piper cayenne, apă, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Taco Lasagna, Taco Lasagna, și Taco Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Se scurge, apoi se condimentează cu condimente taco, usturoi, piper cayenne, praf de chili și apă. Se fierbe timp de 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Puneți 6 tortilla în vasul de copt pregătit.
Întindeți 1/3 din salsa deasupra tortilelor.
Întindeți 1/2 din amestecul de carne uniform peste salsa.
Se presară cu 1/2 din ceapa verde. Aruncați 1/2 din smântână la întâmplare peste ceapa verde. Top cu 1/2 ceașcă Cheddar și 1/2 ceașcă Monterey Jack brânză. Repetați straturile. Se acoperă cu 6 tortilla, se întinde cu salsa rămasă și se presară cu brânza rămasă.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 până la 45 de minute sau până când brânzeturile sunt topite.