Taco Joes Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz Taco Joes ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $1.69 pe portie, primești un fel principal care servește 25. O porție conține 350 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză mexicană, carnea de vită măcinată, chiflele bratwurst și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aragaz Lent Neglijent Joes, Slow-aragaz neglijent Joes, și Aragaz Lent Neglijent Joes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere. În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți carnea de vită. Se amestecă fasolea prăjită, sosul enchilada, amestecul de condimente taco și salsa.
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 6 ore.
Pentru a servi, umpleți fiecare chiflă cu aproximativ 1/3 cană amestec de vită și acoperiți cu brânză, salată, roșii și smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.