Taco Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Taco Dip ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 205 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți brânză cheddar, salată iceberg, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ultimate Green Taco împachetează cu carne Taco de linte-nucă (Vegan + fără Gluten), Pizza Dip, și Salata de Taco a lui Jessica cu sos cremos de Taco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea în partea de jos a unui vas de sticlă transparentă de 9x13 inch.
Într-un castron mediu combinați smântâna cu condimentul taco.
Întindeți amestecul peste fasole.
Întindeți salsa deasupra smântânii. Topim smântâna cu un strat de salată, roșii, ceapă și măsline.
Presărați brânză deasupra și serviți.