Taco Dip

Taco Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Taco Dip ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 205 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți brânză cheddar, salată iceberg, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ultimate Green Taco împachetează cu carne Taco de linte-nucă (Vegan + fără Gluten), Pizza Dip, și Salata de Taco a lui Jessica cu sos cremos de Taco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea în partea de jos a unui vas de sticlă transparentă de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2
Într-un castron mediu combinați smântâna cu condimentul taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întindeți amestecul peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Întindeți salsa deasupra smântânii. Topim smântâna cu un strat de salată, roșii, ceapă și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Presărați brânză deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista