Taco Dip
Rețeta Taco Dip poate fi făcută în aproximativ 25 de minute . Această rețetă servește 26 și costă 58 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 230 de calorii , 5 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză cheddar, brânză cremă, salată verde iceberg și brânză monterey jack. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Este perfect pentru Super Bowl . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Umplutura de taco cu fasole neagră și ardei , Supa de taco ușoară și delicioasă și Salată de taco cu pește sănătos și picant .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, smântâna și praful de chili până se omogenizează; se amestecă salsa.
Întindeți amestecul de cremă de brânză pe un platou mare de servire. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 15 minute.
Dacă doriți, stratificați amestecul de brânză cremă cu salată verde, brânză cheddar, brânză Monterey Jack, roșii și măsline.