Tacchino Ripieno ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 538 calorii, 33g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, nucșoară, castane și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Ripieno, și Tacchino alla Bolognese (Turcia, stil Bologna).
Instrucțiuni
1
Puneți sânii fluturați pentru a se aplatiza, apoi condimentați cu sare și piper și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
2
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-o tigaie saut de 12 până la 14 inci, încălziți 3 linguri de ulei la foc mediu-mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați pancetta și gătiți până se rumenesc, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
5
Adăugați carnea de porc și gătiți până începe să se rumenească în propria grăsime, aproximativ 25 de minute, amestecând regulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
6
Scurgeți toate, cu excepția a 4 linguri de grăsime din tigaie și adăugați prunele și castanele. Continuați să gătiți timp de 8 minute, până când prunele încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească, aproximativ 20 de minute.
8
Adăugați firimiturile de pâine, Parmigiano, ouăle, piperul, nucșoara și ierburile și pur și simplu reuniți, amestecând cu mâna. (Supraamestecarea aici poate duce la o torpilă de plumb pentru o umplutură, așa că nu o faceți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmigiano Reggiano
Umplutură
Nucșoară
Piper
Ierburi
Ouă
9
Așezați cele două bucăți de curcan pe o placă de tăiere cu pielea în jos și împărțiți umplutura între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Rotiți fiecare dintre sâni ca un jeleutroll și legați-le ferm în mai multe locuri cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
11
Așezați cele două rulouri pe un raft într-o tigaie, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
12
Se toarnă 2 căni de vin peste ele, se condimentează cu sare și piper și se prăjesc până se rumenesc afară și un termometru pentru carne citește 165 de la cea mai grasă parte a sânului, aproximativ 1 oră, plus sau minus 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
13
Îndepărtați și lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de sculptură.
14
Adăugați ceașca de vin rămasă în tigaia de prăjire și deglazați, răzuind cu o lingură de lemn. Gatiti 5 minute, apoi adaugati restul de 1/4 cana de ulei. Agitați tigaia pentru a emulsiona sosul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Zahăr Roșu Grosier
Vin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Lingura De Lemn
15
Tăiați friptura în felii de 1/2 inch și stropiți cu sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Retipărit cu permisiunea lui Mario Batali Holiday Food de Mario Batali. 2000 Clarkson Potter