Tacchino alla Bolognese (Turcia, stil Bologna)
Tacchino alla Bolognese (Turcia, stil Bologna) este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap sos. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 182G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1023 calorii. Pentru $10.66 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, tăieturi de curcan, tineri pecorino toscano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați "PASTE" ALLA BOLOGNESE, STIL PALEO, Rag alla bolognese (sos Bolognese), și Spaghetti alla Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți untul la foc mediu-mare până când spumează și dispare.
Așezați tăieturile de curcan în tigaie și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte, până când carnea începe să devină albă. Radeți mai multe bucle de Parmigiano peste fiecare cotlet, apoi topiți fiecare cotlet cu așchii de trufe, urmate de o felie de prosciutto așezată deasupra.
Presărați 1 sau 2 linguri de pecorino peste partea de sus a fiecăruia. Gatiti la foc mediu pana cand branza incepe sa se scurga si carnea este gatita, aproximativ 6 minute. Radeți felii de trufe proaspete.