Tabletă Scoțiană (Fudge)
Tableta scoțiană (Fudge) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 136 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă aveți lapte condensat, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Prăjituri De Ovăz Scoțiene, Scones De Ovăz Scoțian, și Biscuiți Scoțieni.
Instrucțiuni
Pregătiți o tigaie pătrată de 8 inci frecând liberal cu unt; pus deoparte.
Puneți laptele, apa, zahărul și untul într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Întoarceți căldura la minim și continuați să fierbeți până când un termometru pentru bomboane ajunge la 234 până la 240 de grade F (112 până la 116 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și așezată pe o suprafață plană, aproximativ 10 minute.
Odată ce temperatura a fost atinsă și tableta a devenit de culoare cafenie închisă, scoateți-o de pe foc și lăsați-o să stea timp de 5 minute.
Beat comprimat cu un mixer electric de mână timp de cinci minute, până când se răcește și începe să se întărească.
Se toarnă în tigaia pregătită și se înscrie în bucăți de dimensiuni de servire cât este încă moale. Se lasă să se răcească până se fixează complet, 6 ore până peste noapte.