Tabboulehul lui Maurice

Tabboulehul lui Maurice
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare din Orientul Mijlociu. Încercați să faceți Tabbouleh-ul lui Maurice acasă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Dacă aveți la îndemână sare, roșii, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încearcă Salată Maurice, Tabbouleh, și Tabbouleh pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bulgurul într-un castron mare și acoperiți cu apă cu 3 inci; înmuiați timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți și stoarceți pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Amestecați castraveții, roșiile, pătrunjelul, ceapa verde, ceapa galbenă, usturoiul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și piperul negru măcinat împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă bulgurul în amestec de castraveți; aruncați. Dați la frigider tabbouleh cu cel puțin 5 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
BulgurBulgur

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate49
Revista