Grâu boabe Tabbouleh ar putea fi doar middl Est rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 363 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați țelină, apă, garnitură: crengute de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este bine. Încercați Salată De Tabbouleh Cu Cuscus De Grâu Integral, Salată caldă de grâu (sau, Tabbouleh invers), și Salată Caldă De Grâu-Tabbouleh Invers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați boabele de grâu în 12 căni de apă într-un cuptor olandez mare 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Aduceți boabele de grâu și apa înmuiată la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 45 până la 50 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți boabele de grâu și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
4
Amestecați împreună boabele de grâu, roșiile și următoarele 11 ingrediente până când sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Serviți imediat sau acoperiți și răciți până la 2 zile.
6
Garnisiți, dacă doriți.
7
* 3 căni de orz de gătit rapid pot fi înlocuite cu boabe de grâu. Saut orz în 2 linguri. ulei de măsline fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 5 până la 6 minute sau până când orzul este ușor rumenit. Se amestecă 6 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 10 până la 12 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orz
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute.
9
Se scurge orzul și se răcește. Amestecați împreună orzul, roșiile și următoarele 7 ingrediente. Se amestecă sucul de lămâie și următoarele 3 ingrediente chiar înainte de servire.