Tabbouleh

Tabbouleh
Tabbouleh ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 298 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 2.41 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sare și piper, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 43 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tabbouleh, Tex-Mex Tabbouleh, și Tabbouleh.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați bulgurul într-un castron mare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă apa clocotită peste ea, se amestecă și se acoperă bine cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Lăsați-l să stea aproximativ 15 minute, până când apa este absorbită și bulgurul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Scurgeți orice exces de apă din bulgur. Se amestecă roșiile, castravetele, ceapa, pătrunjelul și menta. Într-un castron mic, amestecați uleiul, sucul de lămâie, coaja, chimenul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
BulgurBulgur
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă pansamentul peste amestecul de bulgur și se amestecă bine pentru a se combina. Acoperiți și puneți-l la frigider timp de 1 oră sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
7
Se servește răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 43 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista