Tabbouleh
Rețeta Tabbouleh este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această garnitură are 325 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de grâu bulgur, roșii, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tabbouleh, Tabbouleh, și Tabbouleh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți grâul bulgur într-o sită până când apa curge limpede.
Se scurge bine, apoi se transferă într-un castron.
Se toarnă peste 200 ml apă clocotită, se acoperă cu folie alimentară și se lasă la macerat timp de aproximativ 30 de minute în timp ce pregătiți restul ingredientelor.
Păstrând pătrunjelul într-o grămadă, toacă frunzele aproximativ. Nu vă faceți griji cu privire la includerea unora dintre tulpini; toate acestea adaugă aromă. Acum faceți același lucru cu menta.
Puneți ierburile tocate într-un castron mare și adăugați roșia și ceapa de primăvară.
Scurgeți bine bulgurul, apoi adăugați la amestecul de plante, împreună cu sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Se amestecă bine, se condimentează și se servește.