T-Bone Steak cu sos de gratar Tamarind si rosii marinate cu busuioc

T-Bone Steak cu sos de gratar Tamarind si rosii marinate cu busuioc
T-Bone Steak cu sos de Tamarind gratar si rosii marinate busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.15 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1052 calorii, 63G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ulei de măsline, apă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 32 de minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Bere marinată T-Bone Steak, ceapa Sotate și ciuperci, acoperit cu un ou prăjit, Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de grătar Tamarind, și Aripi de pui la gratar cu sos de gratar Tamarind Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați ingredientele rămase și gătiți timp de 20 de minute.
4
Puneți amestecul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Reveniți la cratiță și gătiți încă 15 până la 20 de minute sau până când se îngroașă. Preîncălziți grătarul. Rezervați 1 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Ungeți fripturile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
6
Așezați pe grătar și grătați timp de 4 până la 5 minute sau până se rumenesc. Întoarceți fripturile și continuați să grătați timp de 5 până la 6 minute. În ultimele 2 minute de grătar, periați friptura cu o parte din sos și grătați timp de 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți fripturile de pe grătar și ungeți cu sosul de grătar rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Se servește cu roșiile marinate cu busuioc pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
9
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Tinga Rio Reserve Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tinga Rio Reserve Merlot
Tinga Rio Reserve Merlot
Rubin roșu de culoare cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu tanini rotunzi moi. Certificat Vegan durabil și certificat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 32 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista