Sătura Lilit Bali
Sătura Lilit Bali este o fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 240. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, macrou, frunze de tei kaffir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Jamu Juice-elixirul antiinflamator natural din Bali, Cum se gătește: benzi de vită balineze (Daging Masak Bali), și Sat Burgeri.
Instrucțiuni
Se amestecă atât peștele , cât și creveții în robotul de bucătărie până se omogenizează.
Se amestecă în nucă de cocos desicat.
Adăugați 3 linguri de lapte gros de cocos.
Adăugați ingrediente procesate, amestecați bine.
Adăugați sare și zahăr după gust.
Dacă amestecul este încă prea uscat, puteți adăuga 1 albuș de ou și puțin ulei de măsline.
Se modelează amestecul pe bețe saturate / tulpină de lămâie, se aplatizează ușor.
Grătarul cu cărbune se satură până se rumenesc și se gătește.