Săptămâna Jocului mare: glisoare de Cod la grătar pe rulouri Parker House
Săptămâna Jocului mare: glisoarele de cod la grătar pe Parker House Rolls sunt un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 1,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 338 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 126 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de salată, sare și piper grosier, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Casa Parker Rolls, Casa Parker Rolls, și Casa Parker Rolls.
Instrucțiuni
Bateți împreună toate ingredientele sosului tartru într-un castron mic. Puneți la frigider sosul până când sunteți gata să-l utilizați.
Încălziți producătorul de panini conform instrucțiunilor producătorului.Frecați uleiul de măsline peste tot peștele și condimentați-l cu sare și piper.
Așezați peștele pe aparatul de panini și închideți capacul astfel încât grătarul superior să se sprijine pe el fără a-l apăsa. Grătiți peștele până când este gătit și fulgios, 3 până la 4 minute.Pentru fiecare glisor: împărțiți o rolă în jumătate pe lungime pentru a crea jumătăți de sus și de jos. Lingură pe un pic de sos tartar în fiecare jumătate a ruloului. Pe jumătatea inferioară, strat pe o frunză de salată, o bucată mică de pește dimensionată pentru a se potrivi pe rulou, două jumătăți de fâșii de slănină și o felie de Roșie. Închideți glisorul cu jumătatea superioară a rolei. Dacă doriți să fiți puțin festiv, puteți lipi o scobitoare de petrecere prin partea de sus a glisorului, ceea ce vă va ajuta, de asemenea, să țineți totul împreună.
Serviți glisoarele imediat, cu un castron de supă de scoici din New England, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.