Săptămâna Guinness: Beeramisu

Săptămâna Guinness: Beeramisu
Rețeta Guinness Week: Beeramisu ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 12 ore. Această băutură are 315 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1511 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, guinness, plus 1/2 cană cremă irlandeză, cum ar fi bailey ' s, și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Săptămâna Guinness: Mousse Stout și ciocolată cu fursecuri cu fulgi de ovăz Guinness, Săptămâna Guinness: plăcinte de mână cu carne de porc și Guinness, și Săptămâna Guinness: Tocană De Vită Stout pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mascarpone și zahărul într-un castron mediu, amestecați energic pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Așezați frișcă și 2 linguri de smântână Irlandeză într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici. Bateți sus până se formează vârfuri rigide, 2-3 minute. Îndoiți ușor frisca în mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Lamaie GumaLamaie Guma
Cremă IrlandezăCremă Irlandeză
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
3
Se toarnă Guinness într-un castron puțin adânc. Pe rând, scufundați degetele în Guinness de fiecare parte. Nu le înmuiați: numărarea până la una pe fiecare parte va oferi toată aroma și umezeala robustă de care veți avea nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate Pentru A Se Potrivi Cu TigaieTăiate Pentru A Se Potrivi Cu Tigaie
StoutStout
Carne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât DorițiCarne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
4
Așezați într-un singur strat strâns în vas, rupându-le în bucăți, după cum este necesar.
5
Stropiți 1/4 cană de cremă irlandeză pe întregul strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă IrlandezăCremă Irlandeză
6
Se toarnă aproximativ 1-2 căni din amestecul de mascarpone peste ladyfingers până se acoperă, întinzându-se neted cu o spatulă. Radeți un strat de așchii de ciocolată deasupra cu un microplan sau un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Tăiate Pentru A Se Potrivi Cu TigaieTăiate Pentru A Se Potrivi Cu Tigaie
MascarponeMascarpone
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
MicroplanMicroplan
1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch
7
Repetați procesul cu un alt strat. Se da la frigider cel putin 12 ore sau peste noapte inainte de servire.
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista