Săptămâna Guinness: Beeramisu
Rețeta Guinness Week: Beeramisu ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 12 ore. Această băutură are 315 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1511 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, guinness, plus 1/2 cană cremă irlandeză, cum ar fi bailey ' s, și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Săptămâna Guinness: Mousse Stout și ciocolată cu fursecuri cu fulgi de ovăz Guinness, Săptămâna Guinness: plăcinte de mână cu carne de porc și Guinness, și Săptămâna Guinness: Tocană De Vită Stout pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mascarpone și zahărul într-un castron mediu, amestecați energic pentru a dizolva zahărul.
Așezați frișcă și 2 linguri de smântână Irlandeză într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici. Bateți sus până se formează vârfuri rigide, 2-3 minute. Îndoiți ușor frisca în mascarpone.
Se toarnă Guinness într-un castron puțin adânc. Pe rând, scufundați degetele în Guinness de fiecare parte. Nu le înmuiați: numărarea până la una pe fiecare parte va oferi toată aroma și umezeala robustă de care veți avea nevoie.
Așezați într-un singur strat strâns în vas, rupându-le în bucăți, după cum este necesar.
Stropiți 1/4 cană de cremă irlandeză pe întregul strat.
Se toarnă aproximativ 1-2 căni din amestecul de mascarpone peste ladyfingers până se acoperă, întinzându-se neted cu o spatulă. Radeți un strat de așchii de ciocolată deasupra cu un microplan sau un cojitor de legume.
Repetați procesul cu un alt strat. Se da la frigider cel putin 12 ore sau peste noapte inainte de servire.