Sănătos și delicios: pere braconate cu cidru cu iaurt și migdale prăjite

Sănătos și delicios: perele braconate cu cidru cu iaurt și migdale prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 125 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 231 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de migdale, fasole de vanilie, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pere la grătar cu iaurt grecesc bătut cu miere și migdale prăjite, Pere Braconate Cu Cidru, și Pere Pocate Cu Sirop De Cidru De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, aduceți la fierbere cidrul, sucul de portocale, fasolea de vanilie, bățul de scorțișoară și anasonul stelat.
Așezați perele cu fața în jos în tigaie. Reduceți focul și fierbeți ușor până când un cuțit introdus în pere nu întâmpină rezistență, aproximativ 10-20 de minute.
Odată ce perele sunt fragede, ucideți căldura și lăsați să se răcească în tigaie.
Se scoate pe farfurii de servire și se lasă deoparte.
La foc mediu, reduceți lichidul de braconaj rămas la o glazură.
Se amestecă coaja de portocală cu iaurtul. Dollop în mod egal pe pere.
Presărați migdale peste iaurt.