Sănătos și delicios: pere braconate cu cidru cu iaurt și migdale prăjite
Sănătos și delicios: perele braconate cu cidru cu iaurt și migdale prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 125 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 231 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de migdale, fasole de vanilie, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pere la grătar cu iaurt grecesc bătut cu miere și migdale prăjite, Pere Braconate Cu Cidru, și Pere Pocate Cu Sirop De Cidru De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, aduceți la fierbere cidrul, sucul de portocale, fasolea de vanilie, bățul de scorțișoară și anasonul stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Precum Invidia îngerilor
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Chile Scotch Bonet, Tocat
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați perele cu fața în jos în tigaie. Reduceți focul și fierbeți ușor până când un cuțit introdus în pere nu întâmpină rezistență, aproximativ 10-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
3
Odată ce perele sunt fragede, ucideți căldura și lăsați să se răcească în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se scoate pe farfurii de servire și se lasă deoparte.
5
La foc mediu, reduceți lichidul de braconaj rămas la o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Se toarnă peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
7
Se amestecă coaja de portocală cu iaurtul. Dollop în mod egal pe pere.