Sănătos și delicios: pere braconate cu cidru cu iaurt și migdale prăjite

Sănătos și delicios: pere braconate cu cidru cu iaurt și migdale prăjite
Sănătos și delicios: perele braconate cu cidru cu iaurt și migdale prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 125 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 231 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de migdale, fasole de vanilie, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pere la grătar cu iaurt grecesc bătut cu miere și migdale prăjite, Pere Braconate Cu Cidru, și Pere Pocate Cu Sirop De Cidru De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică la foc mediu-mare, aduceți la fierbere cidrul, sucul de portocale, fasolea de vanilie, bățul de scorțișoară și anasonul stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați perele cu fața în jos în tigaie. Reduceți focul și fierbeți ușor până când un cuțit introdus în pere nu întâmpină rezistență, aproximativ 10-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Odată ce perele sunt fragede, ucideți căldura și lăsați să se răcească în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se scoate pe farfurii de servire și se lasă deoparte.
5
La foc mediu, reduceți lichidul de braconaj rămas la o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Se toarnă peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Se amestecă coaja de portocală cu iaurtul. Dollop în mod egal pe pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Presărați migdale peste iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
9
Servește.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista