Sănătos și delicios: ciupercile umplute cu scoici sunt un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, pătrunjel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Ciuperci umplute cu scoici, Ciuperci Umplute Cu Scoici, și Ciuperci Portabella Umplute Cu Scoici.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. Curățați ciupercile cu tulpină și așezați partea deschisă în jos într-un vas de copt din sticlă de 9x13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți din cuptor și înmuiați orice lichid cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
În timp ce ciupercile se coace, scurgeți scoicile, rezervând apă de ambalare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Combinați scoici, pesmet, parmezan, ardei gras, ceapă, usturoi, pătrunjel, oregano, piper și sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă pentru a combina.
7
Adăugați untul dorit și 2 linguri de suc de scoică rezervat. Se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
8
Adăugați mai mult unt sau suc de scoici, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Umpleți ciupercile cu amestec de scoici. Completați fiecare cu puțină mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Coaceți 30 de minute în mijlocul cuptorului, până când brânza se rumeneste.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.