Sănătos Și Delicios: Bruschetta De Fasole Albă

Sănătos și delicios: Bruschettanul de fasole albă este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Serious Eats are 91 de fani. Un amestec de baghetă, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sănătos și delicios: ragut de fasole albă și ciuperci, Sănătos și delicios: piure de fasole albă cu ouă Pocate, și Sănătos și delicios: baie de fasole cu spanac și Cannellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați fasolea, roșiile, măslinele, 4 linguri ulei de măsline, busuioc, usturoi și sare și piper după gust.
Așezați pâinea pe o foaie de copt.
Ungeți cu ulei de măsline. Se fierbe la câțiva centimetri de căldură, aproximativ 1 minut sau până devine auriu.
Întindeți puțină brânză de capră pe fiecare felie de pâine. Se acoperă cu amestec de fasole.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo