Sâmburi de grâu integral cu Za ' atar
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 72 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 11 cenți pe porție. Cap la magazin și ridica toate scop făină, ou, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Rulouri de pâine Za 'atar (Manaiesh Bi Za' atar), Sable De Nuc, și Sabla, Marbr, Sabla, Sabla, Sabla.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, smântână împreună unt și zahăr până la omogenizare, aproximativ 2 minute.
Adăugați făină, făină integrală de grâu, sare și lapte și amestecați până când aluatul se reunește.
Rulați aluatul într-un bușten lat de 1 inch, înfășurați în folie de plastic și refrigerați o oră.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Puneți spălarea ouălor într-un castron puțin adânc și condimentele zaatar în altul.
Tăiați aluatul în felii de 1/4 inch.
Periați fiecare cu spălare de ou și apoi apăsați ușor în amestecul zaatar.
Așezați fursecurile pe foaia de copt și coaceți până devin aurii la margini, aproximativ 15 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați într-o grătar pentru a termina răcirea.