Syrah-miel fiert cu măsline, cireșe și andive

Syrah-miel fiert cu măsline, cireșe și andive
Mielul fiert Syrah cu măsline, cireșe și andive ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,67 USD pe porție. O porție conține 451 calorii, 40g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de morcovi, frunze de dafin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miel fiert cu Syrah Jus, Picior De Miel Fiert Cu Cartofi Și Măsline, și Cozi de miel fierte cu portocale și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță medie, combinați măslinele cu vișinele și 1 1/2 căni de vin. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mic timp de 5 minute. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe TartăCireșe Tartă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat până când grăsimea s-a topit, aproximativ 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Condimentează mielul peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Adăugați friptura în caserolă și rumeniți-o bine pe toate părțile la foc moderat, aproximativ 8 minute.
7
Transferați mielul pe farfurie cu slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Adăugați bulionul de vită și vinul roșu rămas în caserolă și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
9
Întoarceți mielul și slănina în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
10
Adăugați usturoiul, cimbrul, morcovii, ceapa, frunzele de dafin și boabele de piper. Acoperiți caserola și fierbeți mielul la cuptor pentru aproximativ 2 ore și 45 de minute, până când este foarte fraged și un termometru citit instantaneu introdus în centrul fripturii înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Între timp, aranjați andivele tăiate cu fața în jos într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați zahărul, sucul de lămâie, 1 lingură de unt și 1 1/2 căni de apă și dați la fiert. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când andivele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Descoperiți și gătiți la foc moderat până când andivele sunt caramelizate pe fund, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Într-un castron mic, amestecați restul de 3 linguri de unt cu făina pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Transferați mielul pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie. Strecurați lichidul de fiert într-o cratiță medie și îndepărtați grăsimea. Se fierbe la foc mare până se reduce la 4 căni, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
15
Adăugați măslinele, cireșele și vinul roșu și fierbeți la foc moderat timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
16
Bateți o parte din lichidul de fiert în pasta de făină până se omogenizează, apoi bateți pasta în sosul care fierbe și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când nu rămâne gust făinos, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați corzile și sculptați mielul în felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
17
Se servește cu sosul și andivele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista