Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chard elvețian gratinat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 646 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,72 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână slănină, sare și piper, bietă elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin Elvețian, La locul de muncă: Gratin elvețian, și Gratin Elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Gatiti slanina intr-o tigaie medie la foc moderat pana cand grasimea este redata, 3 pana la 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați slănina pe prosoape de hârtie, păstrând picăturile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați untul împreună cu usturoiul și 1/2 din șalotă în tigaie. Gatiti la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați cremă de brânză, Havarti și bateți în frișcă. Se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate, aproximativ 8 min. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Budincă Instantă De Lămâie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Havarti
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Încălziți o tigaie mare la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați uleiul de măsline și frunzele de brânză elvețiană cu șalotele rămase până se înmoaie, aproximativ 3 min. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Chard Elvețian
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
8
Transferați frunzele de smog într-un vas de copt puțin adânc și acoperiți cu amestecul de cremă de brânză. Se acoperă cu panko și slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Chard Elvețian
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Coaceți până când firimiturile sunt prăjite și caserola clocotește, aproximativ 30 min.