Swiss Chard Au Gratin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chard elvețian gratinat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 646 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,72 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână slănină, sare și piper, bietă elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin Elvețian, La locul de muncă: Gratin elvețian, și Gratin Elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Gatiti slanina intr-o tigaie medie la foc moderat pana cand grasimea este redata, 3 pana la 5 min.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie, păstrând picăturile în tigaie.
Adăugați untul împreună cu usturoiul și 1/2 din șalotă în tigaie. Gatiti la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 2 min.
Adăugați cremă de brânză, Havarti și bateți în frișcă. Se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate, aproximativ 8 min. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare la foc moderat.
Adăugați uleiul de măsline și frunzele de brânză elvețiană cu șalotele rămase până se înmoaie, aproximativ 3 min. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați frunzele de smog într-un vas de copt puțin adânc și acoperiți cu amestecul de cremă de brânză. Se acoperă cu panko și slănină mărunțită.
Coaceți până când firimiturile sunt prăjite și caserola clocotește, aproximativ 30 min.