Swiss Broccoli Delight

Swiss Broccoli Delight
Swiss Broccoli Delight este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, cremă de brânză philadelphia, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Deliciul De Pui Cu Broccoli, Salată De Broccoli Delight, și Salată De Broccoli Delight pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă crema de brânză, broccoli, brânza elvețiană și ardeiul roșu până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
2
Răspândiți 1 linguriță. din amestecul de brânză cremă pe fiecare cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Pentru LegarePentru Legare
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
3
Așezați 8 biscuiți acoperiți pe placa cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
4
Cuptor cu microunde la maxim 20 până la 25 de secunde sau până când brânza începe să se topească. Repetați cu biscuiții rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista