Swiss & Caraway Flatbreads
Swiss & Caraway Flatbreads durează în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, unt, sherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Risotto de porumb și chimen cu Bietă Elvețiană, Pâine Plată Grecească, și BLT Flatbreads sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată, rotiți fiecare porție de aluat într-un 15x10-in. dreptunghi.
Transferați la două unse 15x10x1-in. tigăi de copt. Acoperiți cu prosoape de bucătărie; lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 CP. Folosind vârfurile degetelor, apăsați Mai multe gropițe în aluat. Într-un castron mic, bateți untul topit, uleiul, ceapa, muștarul, semințele de chimen, sosul Worcestershire și, dacă doriți, sherry până se amestecă; periați aluatul.
Coaceți 10-15 minute sau până se rumenesc.