Suzanne jos acasă sos de Sud

Suzanne pe jos acasă sos de Sud ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 541 calorii. Această rețetă servește 15. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de umplutură condimentat cu ierburi, ardei gras, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Simon and Seafort Blue Cheese Dressing – sos de brânză albastră nu trebuie să fie achiziționate în magazin, puteți face acest lucru la domiciliu, în propria bucătărie, și are un gust mai bun home made, Sunday ' s Special House Dressing-cauti un sos de salata, care este cremos, picant, și umplut cu ierburi proaspete? Puteți face acest dressing de salată acasă cu ușurință, și Michael ' s Due West Ranch House Dressing – vă puteți bucura de acest dressing de salată Annapolis acasă cu gust deopotrivă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți generos un vas de copt de 9x13 inci cu grăsime de slănină.
Se amestecă amestecul de pâine de porumb cu lapte și ou conform instrucțiunilor pachetului. Într-o tigaie medie la foc mediu, gătiți ceapa și ardeiul gras în 1/2 cană de unt până se înmoaie. Se amestecă amestecul de ceapă în aluatul de pâine de porumb.
Se toarnă în tigaie pregătită de 9x13 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 35 până la 40 de minute, până se rumenesc. Se răcește complet. Creșteți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C).
Pâine de porumb răcită procesată într-un robot de bucătărie până când este moale și moale.
Se toarnă într-o tigaie mare de prăjire din aluminiu. Se amestecă amestecul de umplutură cu ierburi. Se amestecă bulionul de pui, o cutie la un moment dat, până când amestecul este bine umezit, dar nu supy. Se amestecă condimentele de pasăre și praful de copt. Punctați cu untul rămas și apăsați untul în jos în pansament.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la puf și auriu, 30 până la 45 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS